1000 TL Chow Chow

1000 TL chow chow var mı diye merak ediyorsanız bu yazımızı okumanızı öneriyoruz. Bu yazımızda çin aslanı olarak da bilinen chow chow köpekleri hakkında bilgiler verdik.

1000 TL Chow Chow

Ülkemizde Chow chow çin aslanı olarak anılan köpek ırkı evcil hayvanlarla temastan kaçınan bir tür olarak bilinmektedir. Chow chow fiyatları köpek ırklarına oranla bir hayli uygun fiyatlı olduğu bilinmektedir.

Aslan köpeği kendisine ılımlı ve sevecen yaklaşmanız durumunda çok daha üretken ve sosyal bir yapıya bürünecektir. Bir insana bağlanmaları noktasında aynı zamanda oldukça samimi olan çin aslanı köpek ülkemizde fazlasıyla tercih edilmektedir.

Chow chow cinsi köpekler ilan sahibi ile de detaylıca konuşularak edinilmelidir. Zira sonraki süreçlerde chow chow cinsi köpekler istenilen ilgiyi göremediğinde, sizleri sonraki süreçlerde pek çok anlamda yorabilecektir.

İlginizi çekebilecek yazılar için tıklayın;

1000 TL Chow Chow
1000 TL Chow Chow

Çin aslanı fiyatları için detaylı bir araştırma yapılması ve özellikle daha sakin bir yapıya sahip çin köpeği edinmek son derece önemlidir. Chow chow fiyatları 2022 yılı son güncellemesi doğrultusunda 2000 TL ila 15000 TL arasında değişim göstermektedir.

Chow Chow Özellikleri

Çin kökenli olan ve halk arasında aslan köpek olarak da tanınan chow chow türü genel itibarı ile uysallığı ve sakinliği ile bilinmektedir. Buna nazaran beklenmedik durumlarda hırçınlık ve asabiyet belirtileri de görülebilmektedir. Özellikle ilanlarda yer alan cinslere de göz gezdirebilirsiniz.

Çin Aslanı Fiyatları
Çin Aslanı Fiyatları

İnatçı denilebilecek ölçüde kararlı yapısı, yumuşacık tüyleri ve minimal boyutları ile son derece sempati köpeği olarak bilinirler. Oldukça sık tüylere sahip olan ve diğer köpek türlerinde sıklıkla rastlanmayan siyah dil özelliği sayesinde fazlasıyla tercih edilen bu tür, Türkiye’de de oldukça popüler hale gelmiştir. Tanımadıkları insanlara karşı ilk etapta fazlasıyla mesafeli olan ırk, genel olarak evdeki tek kişi ile bağlantı sağlama eğilimindedir.

Ağırlıkları 20-25 kg arasında değişen bu cinsler siyah, krem ve kızıl tonlarında olabilmektedirler. İnatçı yapıları dolayısıyla eğitilmeye fazla müsait olmayan chow chow, genel olarak 45-50 cm boylarında bilinir. İnsanlara temkinli yaklaşmaları ve egzersizlere karşı açık olmamaları dolayısıyla kilo almaya müsaitlerdir.

Chow Chow Özellikleri
Chow Chow Özellikleri

Aynı zamanda ortalama 15 yıl ömre sahip olan bu köpek cinsleri pofuduk tüyleri ve sevimli yüzleri ile ön plana çıkıyor. Chow chow türü köpek ırkını daha yakından tanımak için de ayrıca bu cinse sahip olan kişilere danışabilir; en başta beslenmesi olmak üzere her türlü konuda bilgi edinebilirsiniz.

Tıkla Oyla
[Total: 0 Average: 0]